• Tev jābūt vismaz 16 gadus vecam ( Bez izņēmumiem ) - Esmu 16 gadus vecs.
• Reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus - Esmu forumaa registreejies gandriiz jau gadu.
• Vismaz 250 + posti forumā - Ir, 600 paari posti.
• Serverī nospēlētas vismaz 120h (uz viena nick) ( ja liksiet vairākus nick tad automātiski tiks atteikts) - Man ir 50 stundas, tatad shis punkts man nav.
• Warn līmenim jābūt 0 % - man ir 80 % warn, bet es domaaju shis ir mazsvariigs punkts, jo domaaju ja dabuushu acc tad pasuutishu unwarn kautcik.
• Tu nedrīksti būt pirms tam bijis banots - bb serveriii man liekas, ka es banots neesmu, ja arii esmu tad neatceros, bet HNS serverii esmu kadas reiziites banots, bet nu tur jau pats admins esmu.
• Jabūt reportētiem 5 servera noteikumu parkapējiem (čīteriem), kuri arī būtu patiesi - Nav, bet pajautaajiet jebkuram adminam, ka mees ar eek a mouse tik vislaik sakam kurus slay, kick, ban utt, ejam skypee guu pm rakstam lai naak serverii utt, man vnk nav laika vinjus taisiit tos reportus es speleju bb serverii + veel man jaseezh hns serverii un cik sapratu vairs reportus nevar likt par kkadaam airbase vai kko taadu un rr, help, bet tie ir pashi trakaakie parkaapshanas noteikumi nav reaali paspeleet.
Kā arī jāaizpilda pieteikuma anketa:
1. Tavs niks: Natty. crystal rain`
2. Vecums: 16, martaa paliks 17.
3. Linki uz 5 reportētām sūdzībām: kaa jau mineeju man nav sho reportu.
4. Linku uz iepazīšanās topiku: http://www.stn.lv/f/...-low-hns-skill/
5. Links uz taviem servera statiem: http://www.stn.lv/bb...er.php?id=30602
6. Pastāsti kāpēc lai mēs tev uzticētos, kāds tu esi un ko no tevīm varam sagaidīt, un kapēc tieši tev būtu jādod šīs tiesības (Ne mazak kā 5 rindiņas) - Tad saaksim ar to , ja es tikshu pienjemts par servera adminu, tas nozimees to ka no maniim aktivitaate dubultosies nekaa ta ir tgd, bet tagad jau taa ir loti lieta, ja juus neticat tad vienkarshi paskataties cik man nospeletas ir hns stundas, kkur ap 600 h, tad talaak, man buutu jaadod shiis tiesiibas, jo esmu pieredzejis stradaat ar amx komandaam, zinu visus noteikumus kaa un ko driikst dariit un ko nedrikst un kaadus sodus liek par noteiktiem parkaapumiem, serverii notiek tadas nekaartiibas ka es nevaru vairs gaidiit un nerakstiit sho pieteikumu, es pats ar vairs normaali nevaru paspeleet tadelj arii domaaju, ka esmu piemeerots admina statusam. Nakoshais, vnm kad esmu es un eek a mouse serverii notiek kkas intersants un jautrs, tadaa veidaa piesaistot speletaajus no malas, par ko daudzi pasmejas taa pati tornju celshana kas ir ielikta bezteemas sadaljaa un citas lietas, gribu beidz ciinities ar tiem parkaapejiem! Neskatoties uz mazo stundu skaitu, kas ir 50 h , tikshu pienjemts,
Ar Cienju, Nattty. crystal rain`
Ceru uz atsauciibu.
Edited by low hns skill?, 6 February 2012 - 16:48.

Ielogoties
Reģistrēties
This topic is locked

Back to top